Как работи партньорската програма „Препоръчай на приятел“ (affiliate)

Включвайки се в партньорската ни програма (affiliate) ти можеш да събираш комисионни от всяка твоя препоръка, при която се е осъществила покупка тениска на сайта на Cool Zone T-shirts. Виж как работи програмата:

Стъпка 1 – необходимо е да се регистрираш в сайта на Cool Zone T-shirts. Всеки регистриран потребител в сайта може да пазарува, да прави препоръки през своя персонален линк и да трупа комисионни и освен това има достъп до специалната селекция от тениски, която е достъпна само за регистрирани потребители. Можеш да се регистрираш от тук https://z-tee.com/my-account/

 

 

Стъпка 2 – трябва да влезеш в своя партньорски (affiliate) профил и да копираш своя партньорски линк, който води до основната страница на z-tee.com или да генерираш свой собствен линк към конкретна страница или секция от сайта. Нашата препоръка е винаги да изпращаш свои препоръки към конкретна секция или продукт, съобразно интересите и предпочитанията на човека, на който искаш да препоръчаш съдържание или тениски от нашия сайт. Този тип линкове са много по-ефективни, отколкото да изпращаш всички свои приятели и познати на основната страница на Cool Zone T-shirts, която е прекалено обща и вероятността те да излязат веднага от сайта, още преди да са го разгледали и да са си харесали тениска, е много по-голяма.

 

Стъпка 3 – изпрати на свои приятели генерираните от теб линкове към тениски, които смяташ, че ще им харесат. Тук трябва да приложиш малко повече старание:

  • да подбереш конкретни модели спрямо интересите и предпочитанията на твоите приятели
  •  да създадеш правилното послание, когато ги изпращаш
  • да уцелиш точния момент и начин за изпращане (facebook, viber, e-мейл или нещо друго, което работи най-успешно при съответния човек), така че да обънат внимание на съобщението ти, когато го изпращаш

Не ти препоръчваме да изпращаш масови кампании, т.е. един и същ линк до много хора. Най-добре е линкът да бъде изпратен лично и с персонално обръщение, така той има най-голям шанс за успех.

 

Стъпка 4 – ако твой приятел влезе през изпратения от теб линк в сайта и направи покупка, 5{45192be53143cf086012c367945634a33c2dd8af5341172d46dcdbbac073204b} от стойността на тази покупка се начислява към твоя профил (affiliate commission). Ако напр. закупената тениска е на стойност 35 лв, в твоя профил ще бъдат добавени 2 лв комисионна. Натрупаните комисионни можеш да използваш за закупуване на тениски от сайта. Ако твоят приятел не купи тениска при първото си посещение през твоя линк, а се върне след няколко дена или дори седмици на сайта и направи покупка, то в твоя профил отново ще бъде добавена комисионна за неговата покупка, стига да е влязъл през същия линк или през същия браузър, защото нашата партньорска програма пази информация за тези посещения през бисквитките, които се инсталират в браузъра при всяко посещение.

Ако имаш съмнения, че насочен от теб твой приятел е направил покупка, която не е отразена като комисионна, винаги можеш да се свържеш с нас и да ни изпратиш негови имена, телефон или е-мейл. Ние ще на направим проверка в нашата база данни и ако съществува такава покупка, ще добавим комисионната ръчно към твоя партньорски профил.

При въпроси, моля ползвай Facebook Messanger чата, който се намира долу вдясно на страницата. 

 

Към Партньорската програма