Защо нашите тениски си струват?

Бялото си остава бяло, черното си остава черно!

Нашите тениски са изработени от 100{45192be53143cf086012c367945634a33c2dd8af5341172d46dcdbbac073204b}, оцветен си зключително качествени и трайни багрила. Дори след многократно пране основният цвят на тениските, закупени от Cool Zone T-shirts. се запазва същият като в деня, в който сте разопаковали доставената от нас тениска за пръв път. За целта разбира се трябва да се грижите подобаващо за тениските на Cool Zone T-shirts. 

Съвети за поддръжка
Икона към текста за Супер подробни детайли и контрастни контури на тениските Cool zone T-shirts

Супер детайлен дизайн. Оптимални цветове.  

Ние подготвяме много внимателно дизайните, които използваме при печата на тениските Cool Zone T-shirts. Стремим се да постигнем максималната възможна резолюция за по-контрастни и фини контури. Използваме в голяма степен основния подлежащ цвят на тениската при пресъздаването на тъмните и светлите елементи в дизайна, така че да избегнем лъщенето, което се получава при наличието на големи полета бяло или черно мастило. Подобни полета придават на тениските евтин и непривлекателен вид и са доста непрофесионални.

Много издръжлив термопечат.

Преди да отпечатаме дизайна на всяка тениска, нанасяме въргу памука много тънък подготвителен слой, който улеснява свързването на багрилата с памука на тениската. След това се осъществява същинското принтиране на дизайна върху тениската, като процесът повече напомня на принтиране върху фотографска хартия и се отличава изключително много от стандартното щамповане, което се използва при масовото производство на тениски. Накрая прясно принтираният дизайн се „изпича“ на специална машина, която придава фнален вид на печата и го закрепва още по-стабилно върху памука. Така дори и след многократно пране, ако спазвате инструкциите ни как да се грижите за своята тениска, печатът върху вашата тениска от Cool Zone T-shirts ще изглежда като току-що отпечатан.