Тениска по твой дизайн

Искаш да си направиш сам тениска по твой дизайн с щампа или надпис? Това е правилното място – секцията My Zone T-shirts за поръчка на тениска по твоя идея.Тук можеш бързо и лесно да поръчаш супер яка тениска с избрани от теб снимка и / или надпис, като можеш да разчиташ на високо качество на памука на тениската и печат на надписа и щампата. Няма нужда да правиш предварителна подготовка на щампата,  нито пък да разбираш от графичен дизайн или да се тревожиш, че файлът не е в подходящ вид или формат. Остави това на нас. Професионален дизайнер ще превърне избраните от теб щампа и/или надпис в перфектната тениска. От теб се очаква единствено да знаеш каква тениска искаш. А дори и да не знаеш – ние сме насреща с идеи 🙂

ВИЖ ПО-ДОЛУ СТЪПКИТЕ ЗА ПОРЪЧКА

Стъпка 1 - Изпращаш ни идеята за тениска по твой дизайн

Попълни бланката за заявка на тениска по твой дизайн. МожТениска по твой дизайн - стъпка 1 еш да ни изпратиш линк към щампата, която ти харесва или да качиш файл с дизайна, ако разполагаш с такъв. Ако нямаш готов дизайн, просто ни опиши своята идея и ние ще ти предложим подходящи варианти. Можеш да добавиш и персонализиран надпис.

Стъпка 2 - Избираш цвят на щампата и на тениската от около 250 възможни комбинации

Избор на цвят на тениската и щампата при поръчка на тениска по твой дизайнСлед като наш дизайнер обработи професионално твоя дизайн, ще ти изпратим персонален линк към страница, на която можеш да избереш измежду над 250 възможни комбинации от цвета на тениската и на щампата (ако щампата ти е пълноцветно изображение, вариантите ще бъдат разбира се по-малко).

Можеш да видиш как работи нашият цветен симулатор за избор на цветове тук.

Стъпка 3 - Потвърждаващ, плащаш, получаваш твоята тениска

Стъпка 3 от процеса на поръчка на тениска по твой дизайн - одобрение на дизайна, поръчка, плащане и доставка

Ако си доволна/ен от постигнатия резултат, потвърждаваш поръчката на тениската по твой дизайн, плащаш я, ние я изработваме и ти я изпращаме. 

 

Крайна пакетна цена за цялата услуга

– обработка на твоята идея от професионален дизайнер, бяла тениска, пълноцветен печат на щампата едностранно (лице или гръб) – 38 лв. 

– обработка на твоята идея от професионален дизайнер,  черна или цветна тениска, пълноцветен печат на щампата едностранно (лице или гръб)  – 44 лв. 

– обработка на твоята идея от професионален дизайнер, бяла / цветна / черна тениска, пълноцветен печат на щампата двустранно (лице И гръб) – 52 лв. 

Опциите за транспорт са: доставка до офис на Еконт, доставка до домашен адрес, взимане от наш магазин, като цената за доставка се променя спрямо избраната опция.